Η μικρή μας ιστορία

Εδώ η μαγειρική γίνεται τέχνη, τα φαγητά συναρπάζουν και αποτελούν μοναδική απόλαυση. Ο χώρος αναπτύσσεται σε δύο αίθουσες και το προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή της ημέρας. O ποιητής αναφέρει ότι, η Ελλάδα αποτελείται από ένα καράβι, ένα αμπέλι και μία ελιά. Δεν είναι λοιπόν σύμπτωση που στην κουζίνα μας δημιουργούνται τα πιο γευστικά «ποιήματα» με προϊόντα της θάλασσας, του αμπελιού και της ελιάς. Το menu αλλάζει καθημερινά ανάλογα με την ψαριά της ημέρας… γιατί άλλωστε θέλουμε να σερβίρουμε μόνο φρέσκα ψάρια. Επειδή όμως ένα καλό γεύμα ή δείπνο χωρίς επιδόρπιο είναι ημιτελές έχουμε φροντίσει και για αυτό! Η μεγάλη μας ποικιλία από γλυκά του κουταλιού καθώς και η κορυφαία επιλογή εκμέκ κανταΐφι με παγωτό, είναι σίγουρα από τις κορυφαίες επιλογές...